BONJOUR LOVE


Ahad, 12 Februari 2012
Blogskin at 2:45:00 PG




Holla! :D Now, ramai para para blogger yang guna blogskin, kan? Tapi tak semua yang pakai blogskin.. Aku lah tu. Aku jelous, tengok blog mereka mereka yang pakai blogskin tu.. Amboii, blog pun nak kulit, nyee? majumaju. 

Aku tengok mereka mereka yang guna blogskin ni cantik. Cantikk sangat. Jimat ruang kot. Trend. Cool je. Well, aku teringin jugak, nak guna blogskin ni. Tapi, rasanya aku tak nak membazirkan masa aku dengan blog. Better aku luangkan masa dengan buku. Sebab, tahun ni nak PMR. poyo je kan, ayat aku? Hihi

Oh, I'm jelous again. Bila ushar ushar blog orang ni. Cun bebeno diaorang punya blog tu. -,- Sabarlah wahai hati. Tak de apa pun yang patut kau jelous kan. Lagipun, aku bukannya selalu bukak blog ni. Kekadang je. Muehehe. Tapi aku sayang blog ni. Alaa. Kalau semua para blogger pakai blogskin, biarlah aku yang guna blogger biasa je. 
Lain daripada yang lain, kan? I likee :D
xoxo,
you know you love me



2comment(s)

Search


The Queen

Hi. My name is Aisyah. Sixteen. You know, I am actually Gossip Girl. Shhhh. Don't tell anyone though. You know you love me.... more


Wishlist

Umrah
Live without Parasit
Get Suprise
Find out where Georgina Sparks is hiding
Besyafiyu always together


Blogroll

Linkie Linkie Linkie Linkie
Linkie Linkie Linkie Linkie Linkie Linkie
Linkie Linkie Linkie Linkie
Linkie Linkie Linkie ... more


Tagboard




Archives

Mac 2011
Julai 2011
Ogos 2011
Oktober 2011
November 2011
Disember 2011
Februari 2012
Januari 2013



Credits

This blogskin is proudly brought to you by Mrs. Chuck Bass, with a lil' help of Sya with the basecodes. Thanks to Enlaced for the pretty icons and Tumblr for the inspirations.
© All Rights Reserved