BONJOUR LOVE


Ahad, 28 Ogos 2011
Raya Datang Lagi at 6:31:00 PG




Assalamualaikumm. pejam celik, pejam celik dah nak raya kan..makin dipejam celik makin banyak buat dosa. sementara masih celik, banyak-banyak lah kita buat pahala sebelum tak celik-celik. ahaks..

di sini saya menyusun sepuluh jari. eh, silap dua puluh. saya ingin memohon maaf if saya terbuat salah, silap, terkasar bahasa, terkutuk secara sengaja atau secara tak sengaja, ter...cari gaduh ke. (semua TER lah.) saya mintak maaf tauu.. aww aww . #gediks kejap. ahaks.

kepada mereka mereka yang main mercun tuh, hati-hati yerkk. kalau nak main, jangan lupa nak ajak saya main tau, tauu . hehe. 

oh ya, kamu kamu, jangan lupa bagi duit raya erkk..?hehe.. (tk malu!) *ngee 

huhu, atoto sungguh, saya penat mengemas rumah tadi. penat-penat.. =,= 
okayy ,bye. (penat lah nak melalut kat sini)
xoxo,
you know you love me



0comment(s)
Isnin, 15 Ogos 2011
JUADAH BERBUKA at 4:19:00 PG


 Assalamualaikum..
pejam celik, pejam celik..dah puasa yang ke 15. sekejap je kan..? *eh2, kalau dah 15, means dah setengah bulan lah kita puasa ek? hoho. lagi lima belas hari dah nak raya kan..? hm, saya rasa raya tahun ni macam tak best lah.. :'( ni yang tak nak ni.. okey2 sekarang kita happy-happy je ek.. tak mau cerita pasal sedih-sedih ni. huhu lagi berapa puluh minit je dah nak berbuka puasa.*sempat lagi update post kan..? ish2.. huhu ac, bukan camtu, saya bosan lah..so, saya bukak lah internet.* menu berbuka puasa saya hari air tebu, air mangga (air mangga tu saya yang buat tau! huhu bangge kejap, batak kejap sebab saya bukan nye selalu masuk dapur..:P), mihun goreng dan pecal. hoho. okey lah. bye-bye *sambil tata* 

 











oh ya..! sebelum tu, saya nak ucapkan thanks a lot for mr google. 
saya:: mr google saya ambik eh.. gambar ni. hoho. (eleh..kalau mr google tak bagi pon, aku ambik jugak..:P) 

Label: , , , ,

xoxo,
you know you love me



0comment(s)

Search


The Queen

Hi. My name is Aisyah. Sixteen. You know, I am actually Gossip Girl. Shhhh. Don't tell anyone though. You know you love me.... more


Wishlist

Umrah
Live without Parasit
Get Suprise
Find out where Georgina Sparks is hiding
Besyafiyu always together


Blogroll

Linkie Linkie Linkie Linkie
Linkie Linkie Linkie Linkie Linkie Linkie
Linkie Linkie Linkie Linkie
Linkie Linkie Linkie ... more


Tagboard




Archives

Mac 2011
Julai 2011
Ogos 2011
Oktober 2011
November 2011
Disember 2011
Februari 2012
Januari 2013



Credits

This blogskin is proudly brought to you by Mrs. Chuck Bass, with a lil' help of Sya with the basecodes. Thanks to Enlaced for the pretty icons and Tumblr for the inspirations.
© All Rights Reserved