BONJOUR LOVE


Ahad, 4 Disember 2011
Tag Game #2 at 5:07:00 PG



#Assalamualaikum. 
Kene tag again by Sabrina and Ika. Thanks for the tag sayangg ;) Buat masa sekarang ni aku tengah bosan tahap membabi ciput. kuikuikui. Ni pun, aku tak tahu nak buat apa. So, aku settle kan mende mende cikicikipod ni dulu. Em, kay la dah nak start annoying dah ni. Tajuk lain, entry lain la pulok. hehe. 

Rules of this game;
  • You must post these rules.
  • Each person must post about themself in their jurnal
  • Answer the question that tagger has set for you in their post and create 11 new question for the    people you have tagged to answer
  • You must choose 11 people to tag and link then to your post
  • Go to their page to tell them that you have tagged HIM/HER
  • No tag back
  • No stuff in the tagging section "You are tagged if you are reading this"
 11 things about me :)

- Siti Nur Aisyah. panggil Aisyah je. For short, ecah.
- PMR candicate <-- next year
- Sportingg? hmm, depends la.
- novel hantu Hantu novel act. (virus novel dah berjangkit kat semua student ex-2BA) hantu moden nihh 
- Just simple girl but 'cerewet' sikit jehh >.<
- Saya tak sombong dkat budak yang tak sombong :)
- She always berangan~
- FAN kepada Faizal Tahir, Aaron Aziz, Aizat,Lisa Surihani, Shila Hamzah
- Saya bukan peminat bola sepak, tapi saya peminat Pemain bola sepak ;)
- lelaki yang pakai Spec dan pemain Ragbi #itu seksi
- Aku sayang kau, walaupun, kau tak sayang aku :')

Question from Sabrina

1. Do you have enemy?
- tak.
2. Things that you dream?
- meet Really my 'Prince Charming' 
3. Things that you hate?
- perkara yang boleh mengaibkan
4. Did you have crush?
- insyaAllah, tak.
5. What is your favourite colour?
- Rainbow :)
6. Why you like the colour?
- warna warni menambahkan kecantikan sesuatu lukisan, begitu juga 'pelangi' (masam manis) kepada kehidupan kita. Kita memerlukan 'pelangi' untuk menambahkan lagi kebahagian, keceriaan, kesempurnaan dalam kehidupan. :)
7. Who always make you happy?
- orang tersayang
8. Your favourite food?
- Junk food, ice cream, ikan keli masak lemak cili api. yummyy
9. Your Favourite subject in school?
- Subjek cinta :) hehe. Sejarah, act.
10. Why you like it?
- Cinta.. siapa kat sini boleh ajarkan, apa itu cinta? (ahah.. gataii) emm, mempelajari sejarah untuk mengetahui asal usul kita :)
11. Did you love blogger?
- Yes, tapi depends la. Kalau 'benda' ni buat hal.. aku akan banting 'benda' tu. You know what is 'banting'?

Questions from Ika

1. Apa bad habit korang?
- emm, apa ye.. Haa! suka mengarut plus merapu tahap 'minimum' :)
2. Siapa yang korang paling menyampah?
- Hmm. with budak bajet gudgud. puii
3. Jenama fon korang?
- Samsung
4. Siapa bestie korang? Sayang tak, kat dia?
- Manusia. hehe. Nabilah, Aiman, Wahyu, Afiqah. Dah dinamakan bestie, mestilah sayang. double triple lagi..
5. Berapa lama korang mandi dalam bilik air?
- hoho! kenapa tanya soalan ni? nak ngintipp ehh? aiyokk. kantoii. paling sekejap setengah jam je.
6. Perkara apa yang korang tak dapat lupakan?
- masam dan manis. (yg pahit tu, tak elok untuk kesihatan otak dan hati)
7. Korang suka pasangan yang mcm mana?
- sweet, caring, loving dan sewaktu dengannya. (rupa paras tak penting.. kan kan?) 
8. Suka menyanyi? suka or tak? why?
- sukasuka! amik kau, aku kasi double suka lagi.. it's my hubby hobby
9. Perangai korang kat sekolah selalu mcm mana?
- emm.. sengal, kot? kau yg kata aku sengal xP (sy budak baik plus plus kat sklh tauu.. hikhik)
10. Suka makan? tak takut gemok ke?
- suka! em.. makan asam boleh gemok ke?
11. Apa korang tentang blog ika?
- em.. kalau yg sekarang ni, tgh pembinaan.. kan? (hehe) tapi kalau yang hari tu punye.. purplefull. (bkn colourfull, tau)

my questions
  • impian korang apa?
  • sukan apa yang korang minat?
  • k-pop, j-pop or m-pop?
  • mata korang warna apa?
  • idola korang apa?
  • cuti ni, holiday dkat mana je?
  • dalam banyak banyak lagu, lagu apa yang korang paling minat?
  • bagi korang, laman sosial apa yang interesting?
  • suka lelaki pakai spec?
  • dalam banyak banyak nmbr, nmbr apa yg korang suka? sbb?
  • suka pakai jam tangan?
sapa nak kene tag? sapa nak, sila angkat kaki! cepat cepat, 'sale' hanya sekali. ;)
syeera | fiqah | fini | isya | afzam | aliya

xoxo,
you know you love me



1comment(s)

Search


The Queen

Hi. My name is Aisyah. Sixteen. You know, I am actually Gossip Girl. Shhhh. Don't tell anyone though. You know you love me.... more


Wishlist

Umrah
Live without Parasit
Get Suprise
Find out where Georgina Sparks is hiding
Besyafiyu always together


Blogroll

Linkie Linkie Linkie Linkie
Linkie Linkie Linkie Linkie Linkie Linkie
Linkie Linkie Linkie Linkie
Linkie Linkie Linkie ... more


Tagboard




Archives

Mac 2011
Julai 2011
Ogos 2011
Oktober 2011
November 2011
Disember 2011
Februari 2012
Januari 2013



Credits

This blogskin is proudly brought to you by Mrs. Chuck Bass, with a lil' help of Sya with the basecodes. Thanks to Enlaced for the pretty icons and Tumblr for the inspirations.
© All Rights Reserved