BONJOUR LOVE


Selasa, 6 Disember 2011
Novel Online at 7:47:00 PG

#Assalamualaikum :)

Semalam, aku tak update post pun, kan? who cares? then, semalam nye lagi (ahad) aku update tiga kali satu hari. Time tu, memang aku boring gila. Dan, virus rajin mengupdate post, coming. Then, semalam. 

Tiba la pulak mood malas tak rajin aku datang.. ish ish ish. Tapi, sekurang-kurang nya aku mengedit blog. Em, bukan blog ni. Second blog aku. 

Alaa! tengok calender lagi berapa hari je lagi dah nak bukak sekolah. Ala.. nak duduk rumah. nak besarkan bontot Dah lama cuti ni, double triple malas nak sekolah. Teringat la pula, tahun depan PMR. 

Kenapa la, cepat sangat masa berlalu.. ini la, manusia. Tak reti menghargai masa. ish ish ish.. humpp. Apapa pun, aku harap masa tolong la, lambat sikit. <-- pelik, kan ayt aku? huhu. Tahun ni aku boleh enjoy lagi. Next year, limited sangat. kay. Tutup topic ni. MenSpoilkan mood aku jee

Oh ya. hari ni aku tak tahu kenapa aku rasa baik hati sangat. Okay. sebelum tu, aku nak tanya:
Siapa suka baca novel kat sini?
Jawab jawab. Alorh.. straight to the point je la senang. Okay, maybe ramai yang dah tahu pasal Enovel 'Ajarkan Aku Subjek Cinta'. Hump.. aku just nak share je kat korang. kalau korang tak heran plus hirau pun. godie la. ada aku kesah? asal emo semacam je nih?




Kay, kepada peminat peminat novel tu. Aku nak tanya korang. "Ajarkan Aku Subjet Cinta". Interesting, kan.. tiltle tu? Woahh. O.O Hump.. tapi tu la, aku harap sangat Enovel tu, dibukukan. Then, kalau dah dibukukan pun, aku tak pasti lagi terbitan apa.. Dalam blog penulisnye tu, tak semua. Kalau tak silap aku, sampai bab 28 je kot. Potong stim je. =='

Okay la, aku nak stop typing dulu. Nanti korang kata aku ni annoying la pula. ==' memang annoying puns.. aku tahu itu. By the way, kepada sesiapa yang berminat nak usha-usha blog penulis or singgah baca just click je picture yang kat atas tu kay..? :) 

Label:

xoxo,
you know you love me



4comment(s)

Search


The Queen

Hi. My name is Aisyah. Sixteen. You know, I am actually Gossip Girl. Shhhh. Don't tell anyone though. You know you love me.... more


Wishlist

Umrah
Live without Parasit
Get Suprise
Find out where Georgina Sparks is hiding
Besyafiyu always together


Blogroll

Linkie Linkie Linkie Linkie
Linkie Linkie Linkie Linkie Linkie Linkie
Linkie Linkie Linkie Linkie
Linkie Linkie Linkie ... more


Tagboard




Archives

Mac 2011
Julai 2011
Ogos 2011
Oktober 2011
November 2011
Disember 2011
Februari 2012
Januari 2013



Credits

This blogskin is proudly brought to you by Mrs. Chuck Bass, with a lil' help of Sya with the basecodes. Thanks to Enlaced for the pretty icons and Tumblr for the inspirations.
© All Rights Reserved