BONJOUR LOVE


Khamis, 29 Disember 2011
I Miss You Blog at 6:04:00 PG





Ehem ehemm! hello? Miss Strawberry Back!! *sambut lah sikit.. :3  awak awak rinnnduuuu aku takk? huhu. Dah lamaaa sangat aku tak mengupdate + mengedit + mengodek blog ni. Hehe. Malas.

Cuti sekolah tahun ni tak pergi mana mana pun. *touching Untung, lah kan kepada sapa sapa yang pergi bercuti tuh. Wahh. i'm jelous. Cuti ni. Banyak bende berlaku. Em, kalau nak cerita, penat le jari I ni nak menaip.

Pejam celik pejam celik, dah nak habis cuti rupanya. Dah nak start tahun 2012. OMK! Next year, aku PMR!! uwaaa. I'm not ready yet. Seriusly, cuti ni aku langsung tak baca buku. *hump, setakat 'novel', tuh aku baca lah.

Oh ya, next year kene pakai tudung labuh! Omg! bala apakah ini? *haish, tak baik lah cakap cengitu. Kita kene redhaa. Kalau tak, sia sia je.

Tak nak cerita pepanjang lah kan. Korang korang, doakan aku supaya rajin rajin belajar eh.. hehe. Dah dah! tak nak serabut. Tak payah cerita pasal nih.

Emm, kepada korang korang yang tegur aku kat Tagboard tu. I'm sorry sayang. Sebab aku tak balas sapaan korang tu.

Now, aku dah tak berapa aktif sangat dalam Fb. Lebih kepada Twitter. Haha. Best pulak. *kayy, aku tahu. aku kuno. Muehehe

Kepada 97 liners i wish u Good Luck for your Pmr, next year. And say Hello to PMR :)

Okay, gotta go :) *kene practise tidur awal. Sebab next year sesi pagi. I'm junior. semangat lah sikit nak sekolah. Ouchh! aku belum prepare lagi, untuk Form3.
xoxo,
you know you love me



2comment(s)

Search


The Queen

Hi. My name is Aisyah. Sixteen. You know, I am actually Gossip Girl. Shhhh. Don't tell anyone though. You know you love me.... more


Wishlist

Umrah
Live without Parasit
Get Suprise
Find out where Georgina Sparks is hiding
Besyafiyu always together


Blogroll

Linkie Linkie Linkie Linkie
Linkie Linkie Linkie Linkie Linkie Linkie
Linkie Linkie Linkie Linkie
Linkie Linkie Linkie ... more


Tagboard




Archives

Mac 2011
Julai 2011
Ogos 2011
Oktober 2011
November 2011
Disember 2011
Februari 2012
Januari 2013



Credits

This blogskin is proudly brought to you by Mrs. Chuck Bass, with a lil' help of Sya with the basecodes. Thanks to Enlaced for the pretty icons and Tumblr for the inspirations.
© All Rights Reserved