BONJOUR LOVE


Sabtu, 3 Disember 2011
1st Contest By Aien - Contest Blog Paling Cute and Cool at 8:50:00 PG



#Assalamualaikum!



Haa.. korang nampak tak, banner chomell lote yang kat atas tu? Okay, aku ditag oleh dua orang anak dara yang cun. haha. Sahira and Syazwina. Thanks for the tag, kawan :)

Okayy, jom kita tengok rules nyee.. Ehh? sebelum tu, kepada sesiapa yang berminat. click je banner aien tu yee :)

- follow blog Aien ney
- Like page yang kat tepi tu
- ambik banner yang kat atas and direct link entry ney
- buat entry tajuk macam kat atas, letak banner then tulis link entry tersebut diruang komen blog ini
- sila letak link penuh entry tersebut, jika korang letak link 'http://aienstory-aien.blogspot.com' selaju mungkin  aien tak terima
- tag 3 orang rakan atau lebih, pastikan diaorang tahu
- cara pilihan, bukan dengan cara vote, tapi aien akan tengok satu persatu blog mana yang paling cantik


habuan nye pula seperti yang tertera di bawah. 

- first : free banner edit by me, free header, cursor name, topup rm 5 (maxis/digi/celcom)
- second : free banner edit by me, free header, cursor name, rm 3 (maxis/digi/celcom)
- third : free banner edit by me, free header, cursor name
- saguhati 4-10: free header

Tarikh tutup : 25/11/2011-25/12/2011 sampai pukul 12.00 tengah hari


tag mereka : Faten, Athirah, dan Arifah

                                                                                                                                             -Aisyah-
xoxo,
you know you love me



1comment(s)

Search


The Queen

Hi. My name is Aisyah. Sixteen. You know, I am actually Gossip Girl. Shhhh. Don't tell anyone though. You know you love me.... more


Wishlist

Umrah
Live without Parasit
Get Suprise
Find out where Georgina Sparks is hiding
Besyafiyu always together


Blogroll

Linkie Linkie Linkie Linkie
Linkie Linkie Linkie Linkie Linkie Linkie
Linkie Linkie Linkie Linkie
Linkie Linkie Linkie ... more


Tagboard




Archives

Mac 2011
Julai 2011
Ogos 2011
Oktober 2011
November 2011
Disember 2011
Februari 2012
Januari 2013



Credits

This blogskin is proudly brought to you by Mrs. Chuck Bass, with a lil' help of Sya with the basecodes. Thanks to Enlaced for the pretty icons and Tumblr for the inspirations.
© All Rights Reserved