BONJOUR LOVE


Sabtu, 5 November 2011
Tag Game at 10:22:00 PG



Assalamualaikum. hey hey, saya kene tag laa. *winkwink*  thanks for aliffa and syazilla coz tagged me. btw, sorry late reply this gamee. 
RULES :
You must post these rules. Each person must post 11 things about themselves in their journal. Answer the questions that tagger set for you in their post. And create eleven new questions for the people you tagged to answer. You have to choose 11 people to tag and link them on the post. Go to their page and tell them HIM/HER. No tag back! No stuff in the tagging section about "YOU ARE TAGGED IF YOU ARE READING THIS" YOU LEGITIMATELY (a.k.a REALLY, TRUST, WITH ALL HONESTY) have tagged 11 people.




let's start the game babe! (amboi, semangat nyee) 

11 things about Miss Strawberry

Siti Nur Aisyah binti Md Abidin *my full name
15 febuary 1997 *day born (hadiah manee?)
I love my family so much.
love ice-cream and junk food. *yeahh. sedapp!
anak ke-sembilan daripada  sepuluh adik beradik .*yeahh, tk percaya? haha
love kids dan budak cute XD
malas study, tapi rajin tersangatt bace novel ♥♥(terbitan Kaki Novel terutamanya)
♪♫ love music. ♪♫(music is my life)
Lebih suke ramai  penyanyi daripada pelakon xD
ohh, ya. aku ni 'pemalas' sikit klau buat kerja-kerja rumah ni.. (suttt.)
suka sangat berangan, aww! haha. <<hobby tuhh>>

masa untuk menjawab soalan aliffa dan syazilla

question from aliffa

1. what is your favourite actor or actress? why?
ans: of course Shaheizy Sam. aww! ♥  dye berlakon character ape pon menjadi. suke-2.

2. what is your characteritics? i mean em funny or what?
ans: hmm, kalau bab menilai diri sendiri ni. mmg aku lemah sikit. hehe. i think menggong plus sengal. *hee

3. do you love your boipreng? why?
ans: yupp, of couse laa  i ♥ him. serius, aku tak de jawapan kalau orang tnye 'knpe aku ♥ dye?'

4.if you have a crush, will you tell him that you love him?
ans: hm, i think .. yup. tapi kalau boleh, aku akan luahkan sebelum aku 'crush' (sebab aku tk boleh pendam perasaan. sakit beb!) <<ceh>>

5. when you meet your boipreng, will you be hypocrite? i mean like you're funny, but when you meet your boipreng you'll be blushful ;)
ans: hm, i think maybe. sebab, aku ni pemalu sikitt. hehe (sikit jehhh)

6. how's your condition right now?
ans: happy ada, sayu ada, lega ada... mcm-mcm ada. hm,

7. who do you love the most in your family? why?
ans: of course my parents plus my siblings. ♥♥ the most mestilah parents aku. knpe.. sbb aku syg mereka laa aku sygg. (merepek sebentar)

8.what are your dream for your future?
ans: err.. err.. hehe. malu la. *blushingg* i want to be billionaire ! haha. act, aku nak jadi bisnesswoman. (suttt. dah tau diam!)

9.do you have enemy right now? 
ans: yeahh. sekarang dah tak de.

10. when you meet annoying people, what you will do?
ans: haha. i will wrestling person tuhh. *hee (mcm lah kuat sangatt)

question from syazilla

1. anak ke berapa dalam family korang?
ans: anak yang ke 9 dripada sepuluh adik beradik. *haa, tak percaya lettew

2. korang suke kucing tak?
ans: suke tu suke.. tapi, geli laa. *hehe

3. korang sayang BF/GF korang tak? kalau ad lah :P
ans: yeahh, of course I love him ^_^

4. korang tengah buat ape sekarang?
ans: kau rasa rasa, sekarang tengah buat ape..? hehe . tgh jwab soalan kau laa wahai cik Syazilla oii

5. best tak ber-blogging? sebab?
ans: best ! dapat cuci mata dengan bace korang punye entry 

6. korang suka purple atau grey? sebab?
ans: purple! warna tu cantik, gempak bhaii

7. korang suka tak 5gum? warna apa?
ans: takk. ehh, kau suke laa tuh. 

8. Mcd or KFC? sebab?
ans: hm, dua dua sedap. kalau antara dua tu.. mestilah Mcd. daging dyee.. perghh! sedap. lagi lagi kalau ice cream dye. aww! 

9. korang online guna apa sekarang?
ans: laptop dan wifi

10. korang ada bantal busuk tak? bentuk apa? :P
ans: ada ada!! bentuk bantal laa. hehe. ehh, kau tanye ni, nak pinjam laa tuh.. eh eh, tak boleh! :P (kidding)
11. siapa BF/GF korang? nama apa? umur?
ans: mestilah manusia.. hehe. 'double F' umur.. 14

my question

1.      Korang suka bace novel, tak?
2.      Cuti sekolah ni, korang pergi holiday kat mane je?
3.      Sejak bile korang start berblogging ni? xD
4.      Kau rasa rasa laa kan, kau ni.. sporting ke.. tak?
5.      Kau suke muzik or lagu jenis apa?
6.      Err.. kamu. Kamu. Dann kamu. Korang ade mix? Darah ape?
7.      Hm, lagi.. nak tanye ape.. ye? Kalau korang free, korang selalunye buat ape?
8.      Siapa orang yang korang paling sayang kat dunia ni?
9.      Kalau korang bosan… korang buat ape? *aku tengah bosan ni.. kasi idea sikit.
10.   Dalam banyak banyak character cartoon, korang suke cartoon yang mne? Sbb?
11.   Apa pandangan korang tentang blog aku? Comel? <<amboii, perasann nyee>>

Label:

xoxo,
you know you love me



2comment(s)

Search


The Queen

Hi. My name is Aisyah. Sixteen. You know, I am actually Gossip Girl. Shhhh. Don't tell anyone though. You know you love me.... more


Wishlist

Umrah
Live without Parasit
Get Suprise
Find out where Georgina Sparks is hiding
Besyafiyu always together


Blogroll

Linkie Linkie Linkie Linkie
Linkie Linkie Linkie Linkie Linkie Linkie
Linkie Linkie Linkie Linkie
Linkie Linkie Linkie ... more


Tagboard




Archives

Mac 2011
Julai 2011
Ogos 2011
Oktober 2011
November 2011
Disember 2011
Februari 2012
Januari 2013



Credits

This blogskin is proudly brought to you by Mrs. Chuck Bass, with a lil' help of Sya with the basecodes. Thanks to Enlaced for the pretty icons and Tumblr for the inspirations.
© All Rights Reserved