BONJOUR LOVE


Selasa, 8 November 2011
Saya Suka Merapu Bila Saya Bosan at 7:56:00 PTG



Assalamualaikum. haa jawab jawab. today, aku masih cuti sekolah. hari ni last cuti sekolah. haishh, rasa malas lah pula pergi sekolah. tu laa, kenapa bagi cuti, lepas tu sekolah balik. nasib baik aku ni rajin datang sekolah. kalau tak, memang aku kasi direct cuti la. 


kepada my lovers yang sudi tinggalkan footprints dekat tagboard tu. i really appreciate it sayangg. :] awak awak dan awak jangan risau tau. nanti saya kasi footprints saya dekat awak awak dan awak pula yee.^.~  bukan setakat itu saja, nanti saya baca entry awak awak dan awak sekali yee. *saya tak janji, cuma saya akan buat bila saya rajin plus free saja* :]


pergh, tak sangka gila. aku boleh kasi nasihat pasal bab bab cinta ni dekat orang. memang tabik la. adoii. *nanti boleh buka klinik cinta sya ecah* HAHA. merepek saja. *abaikan.* alamak! aku baru teringat hari ni aku kena pergi rumah si dot dot laa. hm, lantak la. aku malas. HAHA *very selfish* heyy, agakagak la. aku dah cakap dekat si dot dot aku tak jadi datang kayy. 

xoxo,
you know you love me



4comment(s)

Search


The Queen

Hi. My name is Aisyah. Sixteen. You know, I am actually Gossip Girl. Shhhh. Don't tell anyone though. You know you love me.... more


Wishlist

Umrah
Live without Parasit
Get Suprise
Find out where Georgina Sparks is hiding
Besyafiyu always together


Blogroll

Linkie Linkie Linkie Linkie
Linkie Linkie Linkie Linkie Linkie Linkie
Linkie Linkie Linkie Linkie
Linkie Linkie Linkie ... more


Tagboard




Archives

Mac 2011
Julai 2011
Ogos 2011
Oktober 2011
November 2011
Disember 2011
Februari 2012
Januari 2013



Credits

This blogskin is proudly brought to you by Mrs. Chuck Bass, with a lil' help of Sya with the basecodes. Thanks to Enlaced for the pretty icons and Tumblr for the inspirations.
© All Rights Reserved