BONJOUR LOVE


Sabtu, 5 November 2011
Merepek Itu Hobby Saya at 11:22:00 PTG


Assalamualaikum. today Raya Haji day. sembelih lembuu. (tak sanggup nk tengok lembu kene sembelih) cehh. act, malu nak pergi tengok.. sebab orang yang sembelih tu, semua orang lelaki. tak kan la, nak pergi buat muke tembok.. haish! sebab kedua, kalau aku balik kampungg.. gerenti aku tengok lembu tu kene sembelih! hehe. 

lagipun, kalau aku tengokk. nanti aku kate kesiann. mak aku kata, kalau kesian tak boleh makan. haa. sbb tu laa eden tak mau pergi.. tapi kann, sebab yang paling utama >>Malas<< haha. 
btw, aku nak ucapakn Selamat hari raya aidiladha. kepada semua umat islam di seluruh dunia. (cehh) xD

omg ! best nye cuti. haha. (bestt laa sgt!) asyik cuti, cuti, dan cuti. aku kalau dah cuti, nak cuti..... je! tapi, kalau dah sekolah.. tak nak cuti langsung! hee


omg!! aku mimpi itu orang again, again and again. huhh. = =' sweet plus bad dream betul laa. kau buat aku takut nak tido,  haihhh. kau kacau aku tahu takk..? huhhh. (harap orang lain, orang lain yang keluar)
ituu lah. padah nya, tak basuh kaki dan baca doa before tido.


xoxo,
you know you love me



4comment(s)

Search


The Queen

Hi. My name is Aisyah. Sixteen. You know, I am actually Gossip Girl. Shhhh. Don't tell anyone though. You know you love me.... more


Wishlist

Umrah
Live without Parasit
Get Suprise
Find out where Georgina Sparks is hiding
Besyafiyu always together


Blogroll

Linkie Linkie Linkie Linkie
Linkie Linkie Linkie Linkie Linkie Linkie
Linkie Linkie Linkie Linkie
Linkie Linkie Linkie ... more


Tagboard




Archives

Mac 2011
Julai 2011
Ogos 2011
Oktober 2011
November 2011
Disember 2011
Februari 2012
Januari 2013



Credits

This blogskin is proudly brought to you by Mrs. Chuck Bass, with a lil' help of Sya with the basecodes. Thanks to Enlaced for the pretty icons and Tumblr for the inspirations.
© All Rights Reserved