BONJOUR LOVE


Rabu, 30 November 2011
Kemalasan Melanda at 8:57:00 PTG



#Assalamualaikum :)

Woahh.. Dah lama kot, aku tak update post plus tegur korang atau balas footprints korang kan, kan? adussh. Manyak sorry la awak. Sejak akhir akhir ni, rasa malas bertandang pula. Ni semua disebabkan yg photobucket rosak tu. Lepas kejadian tu, terus frust tak nak bukak blog... *merajuk la, konon nye.. hikhik Dah lelama, rasa rindu la pula.

Makin lama makin malas la pula. adoii. tak boleh jadi ni! Ohh yaa! kepada yang tag aku hari tu. Terima kasih kerana mengetagg yee :) maaf, saya malas very very malas nak masuk contest. Bukan tak menarik dan bukan juga tak berminat.. saya cuma.. emm, emm.. cuma Malas (adoii. malas lagii. tk de ayat lain ke?) dan tak sempat ;). -harap maklum-

Wahh. Untung lah kan, kepada korang yang pergi holiday. *jeles nyee. :/ Aku? hm, tak kot. rasenye la. Tak pergi mana mana pun. huhukks. *tumpang bahu bolee? nak nangis ni. haha! Duduk rumah, makan + tido + onl = gemukk. uwaaaa! ;'(

Opss. Alorhh. Macam mana laa, aku boleh terlepas tengok konsert 2PM! adoyaii. Frustt lagi. uhukkss. Kayy, aku cop seemuua ahli kumpulan 2PM tu, aku punyee! haharr. kau nakk? tak bole tak bole. aku tak suka share share ni. tak best. Tamak kan, aku? Sokayy, orang tamak selalu untung ;)

Okayy la. Malas nak lelama mengupdate. Nanti korang bosan plus kata aku ni annoyingg ke haper pulak kann. *mmg annoying pun.. Ehh. Sebelum tu ni second fb aku. Sya Ecah II 
sempena first December ni, aku gagah kan laa juga. nak mengupdate.. huhu
xoxo,
you know you love me



0comment(s)

Search


The Queen

Hi. My name is Aisyah. Sixteen. You know, I am actually Gossip Girl. Shhhh. Don't tell anyone though. You know you love me.... more


Wishlist

Umrah
Live without Parasit
Get Suprise
Find out where Georgina Sparks is hiding
Besyafiyu always together


Blogroll

Linkie Linkie Linkie Linkie
Linkie Linkie Linkie Linkie Linkie Linkie
Linkie Linkie Linkie Linkie
Linkie Linkie Linkie ... more


Tagboard




Archives

Mac 2011
Julai 2011
Ogos 2011
Oktober 2011
November 2011
Disember 2011
Februari 2012
Januari 2013



Credits

This blogskin is proudly brought to you by Mrs. Chuck Bass, with a lil' help of Sya with the basecodes. Thanks to Enlaced for the pretty icons and Tumblr for the inspirations.
© All Rights Reserved