BONJOUR LOVE


Khamis, 3 November 2011
final exam was over at 8:28:00 PTG


Assalamualaikum. perghh, lega gila sebab exam dah abis. yeahhh! (haha) penat kot, sbb dlm seminggu dua ni, asyik tenung tenung dan tenung buku.. akhirnya tertido.. wahaha. sengal. tapi itu kenyataan. ahh, papeje lah! yang penting sekarang final exam dah habiss. 



alaaa. final exam, dah habiss. tapi PMR belum habiss. then, lepas tuh. ada lagi.. exam exam dan exam. normal laa tuh. 
saya suka buat kerja last second tau. (bukan, last minute) hehe 
by the way, aku nak ucapkan i'm sorry kepada mereka yg tag aku. tempoh hari. sorry late reply. kalau nak kata tak sempat.. hm, boleh la. tak sempat. huhu, i'm sorry again. pape pun, nanti aku jwab soalan korang tuh. ni pun, blog aku dah berhabuk.. hukhuk.. [nasib tak de sawang]


i'm want say sorry again kepada yang dah tinggal kan link kat shoutbox tuh. nanti kalau saya free, saya reply balik eh.. jangan risau.. saya balas punye! tengok tengok, baik kan.. saya ni..?
masuk bakul angkat sendiri sekejap.. 
haa.. stop stop. nanti makin lame, makin banyak aku merepek karangg. pening lah pulak ea.. hm, tak pe tak pe. nanti makan panadol yee.  

Label:

xoxo,
you know you love me



0comment(s)

Search


The Queen

Hi. My name is Aisyah. Sixteen. You know, I am actually Gossip Girl. Shhhh. Don't tell anyone though. You know you love me.... more


Wishlist

Umrah
Live without Parasit
Get Suprise
Find out where Georgina Sparks is hiding
Besyafiyu always together


Blogroll

Linkie Linkie Linkie Linkie
Linkie Linkie Linkie Linkie Linkie Linkie
Linkie Linkie Linkie Linkie
Linkie Linkie Linkie ... more


Tagboard




Archives

Mac 2011
Julai 2011
Ogos 2011
Oktober 2011
November 2011
Disember 2011
Februari 2012
Januari 2013



Credits

This blogskin is proudly brought to you by Mrs. Chuck Bass, with a lil' help of Sya with the basecodes. Thanks to Enlaced for the pretty icons and Tumblr for the inspirations.
© All Rights Reserved