BONJOUR LOVE


Jumaat, 11 November 2011
Penat Penat! at 10:39:00 PG



Assalamualaikum. hey heyy. sorry sesangat sebab aku belum sempat balas footprints awak awak dan awak. jangan kata aku sombong kayy. busy sikit plus pening pening. that's why buat masa ni aku tak selalu sangat online. 

oh ya, semalam aku penat kot sebab dari pagi ke petang aku kat sekolah. rasa nak demam pula. tapi, sekarang dah okay sikit dah makan ubat. semalam ada jamuan pengawas 2011. sorry to say la kan.. memang tak enjoy langsung nak kalau dibandingkan jamuan tahun lepas. 









;

;

;

;




tu antara pic yang disnap. actually, ada lagi. just malas nak masukkan je. hehe. >>malas<< ingatkan, selepas selesai jamuan budak budak sesi petang boleh balik.. rupanya tidak. huahuahua. sabo jelah. huh. then, masa balik tu. ada perhimpunan la pula. kitaorang apa lagi. masing masing cuak ingatkan ada spotcheck ke apa.  haishh, cikgu ni bikin suspen saja. tak pe tak pe, cikgu sporting kann. (sporting la sangat.. huh!) hee~

yezz! dapat result. tinggal b.arab dan agama je. yang belum dapat lagi.. fuhh. nasib baik selamat. rasa rasanya la, result final exam kira okay la. tak teruk tak 'sangat' hehe




xoxo,
you know you love me



0comment(s)

Search


The Queen

Hi. My name is Aisyah. Sixteen. You know, I am actually Gossip Girl. Shhhh. Don't tell anyone though. You know you love me.... more


Wishlist

Umrah
Live without Parasit
Get Suprise
Find out where Georgina Sparks is hiding
Besyafiyu always together


Blogroll

Linkie Linkie Linkie Linkie
Linkie Linkie Linkie Linkie Linkie Linkie
Linkie Linkie Linkie Linkie
Linkie Linkie Linkie ... more


Tagboard




Archives

Mac 2011
Julai 2011
Ogos 2011
Oktober 2011
November 2011
Disember 2011
Februari 2012
Januari 2013



Credits

This blogskin is proudly brought to you by Mrs. Chuck Bass, with a lil' help of Sya with the basecodes. Thanks to Enlaced for the pretty icons and Tumblr for the inspirations.
© All Rights Reserved