BONJOUR LOVE


Jumaat, 21 Oktober 2011
sharing is caring at 2:37:00 PTG


Assalamualaikum. wahhh. lama gila aku dah tak bukak blog ni. agak-agak nye kann, kalau boleh nampak habuk nye tuhh, dah lama habuk nye tuh keluar kann. haha 

awak, kenapa apabila saya dah start sayang awak. ada saja dugaan ye awakk? Allah nak uji saya yee. hurmm, tapi jangan risau tau. saya tetap sayang awak. 

awak, saya perlukan pembimbing [khas]. kalau boleh, saya nak awak jadi pembimbing saya bolehh?<--ngade-ngade. hehe 

abaikan ayat yang kat atas tuh. bertuahnya aku dapat kenal seorang budak ni. Alhamdulilahh. oh ya, aku ada baca satu artikel ni, masyaAllah. perghh first time aku baca. sentap laa jugak. awak, terima kasih yee, sbb sudi share artikel tu dengan saya. saya harap saya boleh berubah. :) 

ayat bercinta lepas nikah atau sewaktu dengan nya. dah biasa kita dengar. tapi, kalau setakat dengar ayat tu ape lah sangat kan. better baca cerita atau penerangannya. nak baca artikel? search kat iluvislam. kat situ banyak artikel terbaik punya.                                      
'nikmat bercinta selepas nikah' awww. tajuk tuhh sweet sgt.  rasa macam nak try lah pulak. [nak jadikan moto hidup, bolehh? tapi.. boleh ke aku buat?] *lupekann

awak, saya ada baca satu artikel ni. cinta membina dan cinta menghina.. woww. tajuk memang top. meyh, saya terangkan sikit. berkongsi ilmu. ape salahnya kann. macam ni, cinta membina ialah cinta yang membawa kita semakin dekat kepada Pencipta. semakin kita mengigati cinta hati kita, semakin kuat ingatan kita pada Yang Esa. indahnya cinta yang membina tuh. :)

cinta yang menghina pula adalah cinta yang membuatkan seorang hamba itu menghinakan dirinya sendiri. cinta yang menghina itu membawa kita lari dari Pencipta. membawa kita jauh dari jalan menuju redhaNya. semakin kita ingati cinta ini, semakin hanyut kita dengan dunia. 

astagfirullahh.. hope cinta yang menghina tu dijauhkan. aminn. kalau saya free, saya update lagi. ni pun curi-curi masa nak update tau.. opps, curi? dosalahh. hee.
ayat tonggang langgang. maaf, saya memang mcm ni. suka sangat melalut plus merepek plus merapu. 

Label:

xoxo,
you know you love me



4comment(s)

Search


The Queen

Hi. My name is Aisyah. Sixteen. You know, I am actually Gossip Girl. Shhhh. Don't tell anyone though. You know you love me.... more


Wishlist

Umrah
Live without Parasit
Get Suprise
Find out where Georgina Sparks is hiding
Besyafiyu always together


Blogroll

Linkie Linkie Linkie Linkie
Linkie Linkie Linkie Linkie Linkie Linkie
Linkie Linkie Linkie Linkie
Linkie Linkie Linkie ... more


Tagboard




Archives

Mac 2011
Julai 2011
Ogos 2011
Oktober 2011
November 2011
Disember 2011
Februari 2012
Januari 2013



Credits

This blogskin is proudly brought to you by Mrs. Chuck Bass, with a lil' help of Sya with the basecodes. Thanks to Enlaced for the pretty icons and Tumblr for the inspirations.
© All Rights Reserved