BONJOUR LOVE


Isnin, 24 Oktober 2011
Jari Jemariku Berceloteh at 8:36:00 PTG



Assalamualaikumm.. halo halo. I'm back. Last update lima hari yang lepas. masa begitu cemburu dengan saya ni.. [ceh] alasann je tuhh. padahal hari-hari bukak blog. hee. (kantoi sudaa) 

yeahhh, cuti seminggu! best yaww. kenapa pulak best? hmm, sebab ada time for study! ahh, study la sangatt. dah cuti, tak study punn. huh! ehh, a'ah la. belum study lagi! tinggal berapa hari jee lagi dah nak masuk next week. alahai... = =' 

kalau cuti, rasa bosan laa pulak duduk rumah. hm, kalau dah sekolah rasa malas laa pulak. haihh. hm, hope hari ni virus rajin tuh berjankit.. (biar study jee) 


heyy, mau tahu takk? (err. kalau yang tak nak tuh. sila angkat kaki. bla!) malam tadi aku mimpi itu budak laa. haishh, = =' tak pernah aku sangka dapat mimpi sebegituh. aww. tapi masa aku bangun tido.. eh, ala. mimpi rupanya! [cis!] tapi kalau ditambah ditolak didarab dibahagi kenapa aku mimpi itu orangg? huhh. #hatiku berkataa: alaa, biasalah tuh permainan syaitan je tuhh.
ehh, sapa nak join miss strawberry baking cake? kalau nakk, sila angkat kaki!
hmm, tak tahu lah. tetibe je mood [R] comingg. tu laa, tadi nak sangat virus [R].. rasa nak baking, tapi tak de idea la pulak. nak baking jenis ape.. give me idea pleasee. (sebagai habuan, nanti aku bagi Bekas cake jeh. ahah, kedekutt)



ehh, i think wanna take your picture [secara senyap-senyap laaa] ahah, mesti boleh kann? <--virus gila sudah comingg. 
lain masa, kalau saya rajin. saya update lagi.. okayy, tata~
xoxo,
you know you love me



3comment(s)

Search


The Queen

Hi. My name is Aisyah. Sixteen. You know, I am actually Gossip Girl. Shhhh. Don't tell anyone though. You know you love me.... more


Wishlist

Umrah
Live without Parasit
Get Suprise
Find out where Georgina Sparks is hiding
Besyafiyu always together


Blogroll

Linkie Linkie Linkie Linkie
Linkie Linkie Linkie Linkie Linkie Linkie
Linkie Linkie Linkie Linkie
Linkie Linkie Linkie ... more


Tagboard




Archives

Mac 2011
Julai 2011
Ogos 2011
Oktober 2011
November 2011
Disember 2011
Februari 2012
Januari 2013



Credits

This blogskin is proudly brought to you by Mrs. Chuck Bass, with a lil' help of Sya with the basecodes. Thanks to Enlaced for the pretty icons and Tumblr for the inspirations.
© All Rights Reserved