BONJOUR LOVE


Isnin, 15 Ogos 2011
JUADAH BERBUKA at 4:19:00 PG


 Assalamualaikum..
pejam celik, pejam celik..dah puasa yang ke 15. sekejap je kan..? *eh2, kalau dah 15, means dah setengah bulan lah kita puasa ek? hoho. lagi lima belas hari dah nak raya kan..? hm, saya rasa raya tahun ni macam tak best lah.. :'( ni yang tak nak ni.. okey2 sekarang kita happy-happy je ek.. tak mau cerita pasal sedih-sedih ni. huhu lagi berapa puluh minit je dah nak berbuka puasa.*sempat lagi update post kan..? ish2.. huhu ac, bukan camtu, saya bosan lah..so, saya bukak lah internet.* menu berbuka puasa saya hari air tebu, air mangga (air mangga tu saya yang buat tau! huhu bangge kejap, batak kejap sebab saya bukan nye selalu masuk dapur..:P), mihun goreng dan pecal. hoho. okey lah. bye-bye *sambil tata* 

 











oh ya..! sebelum tu, saya nak ucapkan thanks a lot for mr google. 
saya:: mr google saya ambik eh.. gambar ni. hoho. (eleh..kalau mr google tak bagi pon, aku ambik jugak..:P) 

Label: , , , ,

xoxo,
you know you love me



0comment(s)

Search


The Queen

Hi. My name is Aisyah. Sixteen. You know, I am actually Gossip Girl. Shhhh. Don't tell anyone though. You know you love me.... more


Wishlist

Umrah
Live without Parasit
Get Suprise
Find out where Georgina Sparks is hiding
Besyafiyu always together


Blogroll

Linkie Linkie Linkie Linkie
Linkie Linkie Linkie Linkie Linkie Linkie
Linkie Linkie Linkie Linkie
Linkie Linkie Linkie ... more


Tagboard




Archives

Mac 2011
Julai 2011
Ogos 2011
Oktober 2011
November 2011
Disember 2011
Februari 2012
Januari 2013



Credits

This blogskin is proudly brought to you by Mrs. Chuck Bass, with a lil' help of Sya with the basecodes. Thanks to Enlaced for the pretty icons and Tumblr for the inspirations.
© All Rights Reserved